image

image

image

5-dagers sommerkurs på Ask 21. - 26. juli 2014
Dette er et fortsetterkurs for deg som har gjort yoga tidligere. Det består av en variasjon av fysiske yogaøvelser, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. I løpet av dagen skifter vi mellom det rolige og det mer dynamiske, se eksempel på timeplanen her.

Yoga løser fysiske og psykiske spenninger. Yogastillingene stimulerer også indre organer, påvirker blodomløpet og nervesystemet. Effektene i form av mindre stress og bedre helse er veldokumentert.

Gjennom de fem dagene kurset varer, får du en unik mulighet til å oppleve hvordan yoga kan påvirke deg positivt. Her du er skjermet fra hverdagens stress og krav mens du utfører øvelser og teknikker som løser opp spenninger, både fysisk og psykisk. Med det kommer du i kontakt med deg selv på et dypere plan. Yoga virker som en katalysator på kreative prosesser, og du kan oppleve en mental klarhet som gir deg nye ideer, inspirasjon og evne til å finne ut hva som er viktig i livet ditt. Og hva som bare er tilsynelatende viktig...

Du reiser hjem med økt overskudd og en følelse av at du har hatt skikkelig ferie - selv om du har stått opp med fuglene hver morgen.

MARIT DAYA LØVSTAKKENer kursets hjerte og serverer den mest velsmakende, næringsrike vegetarmat du kan ønske deg. Det er femte gang hun er kokk på sommerkurset, og tilbakemeldingene er veldig gode. For de som liker å lage mat, er hun en inspirasjonskilde, og mange reiser hjem med nye tips og ideer. Til daglig er hun billedkunstner, men har også mange års erfaring med egen meditasjonspraksis.

Praktiske opplysninger


STED: ASK KURSSENTER på Askøy, ca 2 mil nord for Bergen
Tidspunkt: 21.-26. juli. Pris: kr 7300 - depositum 2000.
For spørsmål og info kontakt meg

Ta med løstsittende, behagelige klær, badetøy, regntøy, tursko og toalettsaker.

 

[Tilbake til aktuelle kurs]

[Tilbake til mine kurs]